1. Кейтерингове обслуговування в Україні. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні імперативи розвитку туризму та економіки в умовах глобалізації». – Запоріжжя: «Просвіта», 2017. – Т.1. – С. 291-293.
2. Сучасні трансформації світової сфери туризму. Східна Європа: економіка, бізнес та управління. Електронне фахове видання. – 2018. – Випуск № 6 (17). – С.21 – 28. – Інтернет-видання.
3. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку. Збірник матеріалів Всеукраїнсьої науково-практичної Інтернет конференції, Умань: ВПЦ «Візаві», 2018 р. – 73-74 с.
4. Прусс В.Л. Розвиток гастрономічного туризму в Турції // Матеріали щорічної науково-практичної конференції викладачів, науковців, молодих учених, аспірантів, студентів «Тиждень науки - 2016», ЗНТУ 2016. – С. – 201 – 204.
5. Прусс В.Л. Розвиток кейтерингового обслуговування у місті Запоріжжя // Матеріали щорічної науково-практичної конференції викладачів, науковців, молодих учених, аспірантів, студентів «Тиждень науки - 2017», ЗНТУ 2017. – С. – 189 – 196.
6. Прусс В.Л. Заходи контролю реклами та їх місце у відомих класифікаціях // Матеріали щорічної науково-практичної конференції викладачів, науковців, молодих учених, аспірантів, студентів «Тиждень науки - 2018», ЗНТУ 2018. – С. – 175 – 180.
7. Прусс В.Л. Проблема плинності кадрів індустрії гостинності // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети трансформації економіки в умовах цифровізації», НУ «Запорізька політехніка» 2019. – С. – 108 – 110.
8. Прусс В.Л. Туристична сфера як пріоритетний напрям діяльності малого бізнесу // Матеріали міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі», Полтавський університет економіки і торгівлі 2019. – С. – 358 – 360.
9. Прусс В.Л. Специфіка реклами на ринку туристичних послуг // Матеріали щорічної науково-практичної конференції викладачів, науковців, молодих учених, аспірантів, студентів «Тиждень науки - 2020», », НУ «Запорізька політехніка» 2020. – С. – 73 – 75.