Ви є тут

Головна

Прізвище: Ленерт

Ім'я:  Світлана 

По батькові: Олександрівна

 

Посада: Доцент кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу

Участь у роботі рад і державних структур:

Науковий ступінь: доктор технічних наук

Вчене звання: Доцент

Обліковий запис науковця (ORCID): https://orcid.org/0000-0003-0510-6034

Google Scholarhttps://scholar.google.com/citations?user=vAMe7r4AAAAJ&hl=ru 

Scopus ID: 57203001607

ResearcherID: ABA-5018-2021

Освіта: вища
  • Харківський державний університет харчування і торгівлі, диплом з відзнакою, спеціальність за дипломом "Товарознавство та експертиза в митній справі", кваліфікація - магістр з товарознавства та експертизи в митній справі
Дисертації:
  • Докторська дисертація за спеціальністю "Технологія харчової продукції" 30.11.2021 р.

Наукові інтереси:

  • Товарознавство

  • технологія продукції

Дисципліни, які викладає:

  • Товарознавство

Основні наукові роботи (публікації):

Ленерт С.О., Попова Т.М., Гершун В. С. Товарознавча оцінка круп із гречки та проса різних селекційних сортів  : монографія.Харків: ХДУХТ, 2018. - 130 с. 

Dubinina A., Deynichenko H., Khomenko O. Gapontseva O., Antoniuk I., Medvedeva A., Demichkovska M., Ленерт С.О. The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage // Eastern-European journal of enterprise technologies - Vol. 3/11 (93), 2018. -  Р. 44-50

Дубініна А.А., Попова Т. М., Холодна А. В., Ленерт С.О.  Розробка рецептурного складу та оцінка якості хліба з гречаним борошном // Молодий вчений. - 2019. - № 1 (65). - С.189-192

Дубініна А.А.,  Селютіна Г.А., Попова Т.М., Селютін В.М., Бєляєва І.М., Ленерт С.О. Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харч. та торг. Харків: ХДУХТ. 2021. Випуск 1 (33). C. 199-211.

Ленерт С.О. Властивості фітостерилферулятів // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. ХДУХТ. 2021. Випуск 1 (33). C. 209-218.

 

Відзнаки та нагороди:

Рік початку діяльності в університеті: 2024 р.

Мови спілкування: українська, англійська (міжнародний сертифікат рівня С1), німецька (рівень В1), французька (зі словником).

Контакти:

адреса: вул. Жуковського, 64, м. Запоріжжя, Україна, 69063
аудиторія (кабінет): 385а
тел.: +380(61)76-98-403
e-mail: svitlana.dubinina@googlemail.com
URL: