Посада
доцент кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу
Науковий ступінь
кандидат економічних наук
Вчене звання
доцент кафедри міжнародного туризму
Освіта
Дисципліни, які викладає
Організація ресторанного господарства
Технологія ресторанної справи
Організація послуг харчування
Основні мови спілкування
Українська
VI INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS “SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2023” AND COMPLETED INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PEDAGOGICAL INTERNSHIP 180 HOURS (6 ECTS CREDITS)
Total duration 3 hours (0,1 ECTS) of professional learning April 7, 2023
Уніфікована система обліку готельної галузі. Ознайомчий рівень.
під егідою програми ЄС Еразмус+ , напрям ім. Жана Моне у рамках проекту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні » (25 - 26.05.2023 р., м. Запоріжжя).
Почесна грамота Запорізької обласної ради
Всього наукових праць: понад 250, в т.ч. монографій: одноосібних – 1, колективних – 12; статей у виданнях, що індексуються в наукометричній базі Scopus та Web of Science – 1; у фахових виданнях – 60; участь в конференціях - 180..
Віндюк А.В., Кукліна Т.С., Каптюх Т.В. // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах: зб. наук. пр. / [редкол.: А.В. Сущенко (голов. ред.) та ін.]. Запоріжжя: КПУ, 2023. Вип. 88. Режим доступу: http://www.pedagogy-journal.kpu.zp.ua/archive/2023/88/13.pdf
Кукліна Т.С., Цвілий С.М., Жилко О.В. Особливості формування харчових традицій українського народу з радянських часів. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі : науковий журнал. Вип. 4/2022. Львів : Вид-во Львівського торгов.-економ. ун-ту; Одеса : ВД «Гельветика» 2022. 44 с. C. 14-20.
Кукліна Т.С., Цвілий С.М., Журавльова С.М. Загальні тенденції розвитку світового туризму: від коронавірусу до військової агресії. Науковий журнал «Підприємництво та інновації». Київ : ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів» ; Одеса : ВД «Гельветика», 2022. Випуск 23. 150 с. С. 12-15.
Ресторанна справа: технологія та організація послуг: Навчальний посібник для викладачів та студентів вищих навчальних закладів за спеціальністю 242 Туризм Запоріжжя : НУЗП, 2018. - 392 с.
Організація анімаційних послуг : Навчальний посібник для студентів, 2-ге видання доп. та перероб. / Кукліна Т.С., Віндюк А.В., Булатов С.В. Запоріжжя : НУ "Запорізька політехніка", 2022. - 280 с.
A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar // Food Science and Technology. Volume: 17, Issue: 3, 2023. Режим доступу: https://journals.ontu.edu.ua/index.php/foodtech/article/view/2650/2798 .
Кукліна Т.С., Журавльова С.М. Харчова безпека та контроль якості у готельно-ресторанному господарстві. Інноваційний розвиток туризму та готельно-ресторанного господарства: монографія / колектив авторів; за заг. ред. проф. В.М. Зайцевої. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. 202 с. С. 70 – 97.
Перелік всіх публікацій за роками: https://zp.edu.ua/kuklina-tetiana-serhiivna/
Адреса:
69063, Україна, м. Запоріжжя, вул. Університетська, 64
Аудиторія:
386
Телефон:
e-mail:
moodle:
Використовуйте цю форму для фідбеку або зв'язку з розробником.
* - Поля, обов'язкові для заповнення