Кафедра «Туристичний, готельний та ресторанний бізнес» — навчальна лабораторія «Готельно-ресторанного бізнесу»
Кафедра «Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу» розташована у 9 навчальних та лабораторних аудиторіях загальною площею 939,8 м2. Площа, яка відведена, під навчальні спеціалізовані лабораторії та комп’ютерні класи складає 904,1 м2. Кімнати професорського і викладацького складу займають площу в 35,7 м2.
Назва лабораторій, спеціалізованих кабінетів, площа | Назва дисципліни за навчальним планом | Найменування обладнання, устаткування |
Готельно-ресторанного бізнесу (ауд. 126, І корпус) Зал – 270,3 м2; 1-Холодний цех 18м2; 2-холодний цех 18,4 м2; цех борошняний 17,9м2; гарячий цех 19,6м2; коридор 13,5м2; кухня 64,4м2; комора 10,6м2; первична мийна 9,3м2; мийна посуду 28м2, кабінет 8,9м2 | 1) Технологія продукції ресторанного господарства 2) Організація готельного господарства 3) Етнічні кухні 4) Організація барної справи 5) Технологія ресторанної справи 6) Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства 7) Товарознавство | Згідно додатку до положення про лабораторію рушники – 10шт; набір столового посуду (тарілка супова, тарілка пиріжкова, вилка, ложка, ніж) – 20шт; набір для чаю/кави – 25 шт; набір склянок (вино, коньячна, рюмка, стопка, бокали для вина/шампанського) – 25 шт; підніс – 30шт; скатертини 8шт; набір серветок 30х30 – 50шт; |
Готельно-ресторанного бізнесу (гурт №5, 2 поверх) готельний номер 211 – 68м2 готельний номер 212 – 68м2 | 1) Організація ресторанного господарства 2) Технологія готельної справи 3) Організація обслуговування туристів у готелях | Згідно додатку до положення про лабораторію |