2021
1. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
2. Методичні вказівки з організації практичних та самостійних робіт з дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в туризмі» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
3. Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство», СВО «Магістр»
4. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Економіка в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
5. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
6. Методичні вказівки з дисципліни «Світова культура та мистецтво» до виконання практичних занять та самостійної роботи студентів для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
7. Методичні рекомендації з організації практичних та самостійних робіт з дисципліни «Регіональна політика сталого розвитку туризму» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
8. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Технологія туристичної діяльності» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
9. Методичні рекомендації з дисципліни «Активний туризм» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи студентів для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
10. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Туристське країнознавство» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
11. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
12. Методичні рекомендації з дисципліни «Організація сфери туристичних послуг» до виконання практичних занять та самостійної роботи студентів для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
13. Методичні рекомендації до опорного конспекту лекцій з дисципліни «Професійне спілкування та ведення переговорів» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання
14. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Менеджмент туризму» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
15. Методичні рекомендації з дисципліни «Курортна справа» до виконання практичних та самостійних робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
16. Методичні вказівки з організації практичних та самостійних робіт з дисципліни «Менеджмент туризму» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
17. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Світова культура та мистецтво» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
18. Методичні рекомендації з дисципліни «Готельні анімаційні послуги» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи студентів для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
19. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Аналіз та оцінка потенціалу туристських територій» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
20. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
21. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Туристські формальності» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
22. Методичні вказівки з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» до виконання лабораторних та самостійних робіт студентів для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
23. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»
24. Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
25. Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Захист прав споживачів» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Магістр»
26. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Етика і психологія міжнародної комунікації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», усіх форм навчання
27. Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг в туризмі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство», СВО «Бакалавр»
28. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація сфери туристичних послуг» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
29. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»
30. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Ринок туристичних послуг» для студентів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
31. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація анімаційних послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
32. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
33. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Бізнес-стратегії в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
34. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
35. Методичні вказівки з дисципліни «Бухгалтерський облік, фінанси та грошовий обіг в туризмі» до виконання практичних занять та самостійної роботи студентів для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
36. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Діяльність туристської самодіяльної організації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
37. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Туристські формальності» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
38. Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг в туризмі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство», СВО «Магістр»
39. Методичні рекомендації до опорного конспекту лекцій з дисципліни «Етика і психологія міжнародної комунікації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», усіх форм навчання
40. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
41. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Туристське країнознавство» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
42. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
43. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
44. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Економіка туризму» для студентів спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
45. Методичні вказівки до виконання практичних завдань з дисципліни «Ринок туристичних послуг» для студентів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
46. Методичні вказівки для самостійного опрацювання опорного конспекту лекцій з навчальної дисципліни «Інноваційні моделі туристського обслуговування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Магістр»
47. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни «Рекреалогія та санаторно-курортне лікування» для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
48. Методичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
49. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Рекреалогія та санаторно-курортне лікування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
50. Методичні вказівки до написання курсових робіт з навчальної дисципліни «Маркетинг в туризмі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство», СВО «Бакалавр»
51. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація транспортних подорожей» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»
52. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Професійне спілкування та ведення переговорів» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання