Кафедра «Туристичний, готельний та ресторанний бізнес» — навчальна лабораторія «Готельно-ресторанного бізнесу»

Кафедра «Туристичного, готельного та ресторанного бізнесу» розташована у 9 навчальних та лабораторних аудиторіях загальною площею 939,8 м2. Площа, яка відведена, під навчальні спеціалізовані лабораторії та комп’ютерні класи складає 904,1 м2. Кімнати професорського і викладацького складу займають площу в 35,7 м2.

Назва лабораторій, спеціалізованих кабінетів, площаНазва дисципліни за навчальним планомНайменування обладнання, устаткування
Готельно-ресторанного бізнесу (ауд. 126, І корпус)
Зал – 270,3 м2; 1-Холодний цех 18м2; 2-холодний цех 18,4 м2; цех борошняний 17,9м2; гарячий цех 19,6м2; коридор 13,5м2; кухня 64,4м2; комора 10,6м2; первична мийна 9,3м2; мийна посуду 28м2, кабінет 8,9м2
1) Технологія продукції ресторанного господарства
2) Організація готельного господарства
3) Етнічні кухні
4) Організація барної справи
5) Технологія ресторанної справи
6) Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
7) Товарознавство
Згідно додатку до положення про лабораторію
рушники – 10шт; набір столового посуду (тарілка супова, тарілка пиріжкова, вилка, ложка, ніж) – 20шт; набір для чаю/кави – 25 шт; набір склянок (вино, коньячна, рюмка, стопка, бокали для вина/шампанського) – 25 шт; підніс – 30шт; скатертини 8шт; набір серветок 30х30 – 50шт;
Готельно-ресторанного бізнесу (гурт №5, 2 поверх)
готельний номер 211 – 68м2
готельний номер 212 – 68м2
1) Організація ресторанного господарства
2) Технологія готельної справи
3) Організація обслуговування туристів у готелях
Згідно додатку до положення про лабораторію
pdf pdf Завантажити: Положення про лабораторію (255 КБ) pdf pdf Завантажити: Технічне оснащення лабораторії (141 КБ)